Gratis verzending bij bestellingen boven de €45

Over ons

Robbert Kennis van Mode is al jaren een vast begrip in de winkelstraten van Hilversum en ook online is de populariteit aan het groeien.

Schoutenstraat 21

Winkel in Hilversum

De Herenmode winkel is het gedachtengoed van Robbert. Na jarenlange ervaringen in hoge segment van de kledingwereld, besloot hij dat het tijd was voor een eigen bedrijf. En waar kan je een kledingzaak beter starten dan in het mooie Hilversum. Sinds 2009 is het bedrijf te vinden aan de Schoutenstraat 21.
Waarom?

Robbert Kennis

Wat maakt Robbert Kennis zo veel anders dan andere heren kledingzaken? Het grote verschil zit in het productaanbod. We hebben een unieke combinatie aan kledingmerken in huis met veel variatie. Hierin proberen we meerdere doelgroepen te bedienen, zodat er voor iedereen wat te vinden is. We kiezen onze collectie uit op basis van populariteit en wensen van de klanten. Verder staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Als je langskomt in de winkel is er altijd wel een medewerker die je kan adviseren in kledingkeuze. Hierin kijken we naar wat voor type persoon je bent, wat je goed zal staan, maar vooral waar jij je goed bij voelt. Als je rustig rond wilt kijken, zonder dat er een medewerker komt helpen, kan dat natuurlijk ook.
Vestiging

Bereikbaarheid

De winkel is gelegen in het centrumgebied van Hilversum. Het pand is dus goed lopend te bereiken, als je een dagje aan het winkelen bent. Kom je met de auto dan kan je gemakkelijk je auto parkeren bij de City Parking aan de Noordse Bosjes 19-21. Ook zijn er genoeg fietsenstallingen in de buurt, als je liever met de fiets naar onze kledingwinkel wilt komen. Qua openbaar vervoer zijn er ook meerder opties om bij ons langs te komen. Vlakbij onze locatie bevindt zich de bushalte De Kei, hier stoppen bus 105 en bus 106. Ook het station Hilversum Centraal bevindt zich op minder dan 10 minuten lopen van de winkel.

Ervaringen van klanten

Floris Aartse tuyn

Google Review
"Binnen een half uur na dat ik een Air Force jas had besteld kreeg ik al een mail van dat de jas was overgedragen aan PostNL. Het pakket was super netjes ingepakt met een persoonlijk bericht. Ben zeer tevreden met de service en de jas."

Ezra Kramer

Google Review
"Via hun webshop 2 jassen gekocht, 2 verschillende maten. Snelle levering en zelfs nog een persoonlijk kerstkaartje erbij! Helaas zaten ze beide niet goed, geretourneerd en mijn geld direct terug. Heel erg tevreden met de service!"

Bart Vis

Google Review
"Mooie winkel met mooie merken. Erg vriendelijk personeel. En nu in de sale een mooie Armani Polo kunnen kopen met 50% korting. Daar hou ik van."
Gratis verzending

bij bestellingen boven de €45

Makkelijk retourneren

Europa

#1 heren modezaak

Beveiligd

online betalen